Beskæring​

Gør din have smukkere og sundere end nogensinde før med vores professionelle beskæringsservice! Som din pålidelige anlægsgartner står vi klar til at forvandle dine træer og buske til skulpturelle mesterværker, der vil imponere og glæde dig.

Beskæring er en kunst, og vores erfarne gartnere er mestre i dette håndværk. Vi skaber smukt formede træer og buske, der ikke kun øger din ejendoms værdi, men også fremhæver dens naturlige skønhed. Med vores omhyggelige tilgang sikrer vi, at beskæringen ikke kun er æstetisk tiltalende, men også gavner træernes og buskenes sundhed og vækst.

Uanset om du ønsker at forme dine træer til elegante espalier, beskære dine buske for at skabe smukke hække, eller fjerne døde grene for at forhindre skader, er vores team klar til at levere førsteklasses beskæringsløsninger. Vi bruger de nyeste teknikker og værktøjer for at sikre, at resultatet er fejlfrit og præcist.

Lad os sammen skabe en have, der skiller sig ud, og som du vil være stolt af. Kontakt os i dag for en gratis konsultation, og lad os sammen skabe en smuk have, der vil glæde dig i årevis fremover.​

Søger du en kvalificeret havemand til din have- eller anlægsopgave?

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning. Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker at få lavet!

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel havemand varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os gerne

Søger du en erfaren anlægsgartner?

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden. Kontakt os for et godt tilbud!

Ring: +45 2390 9116

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@proklip.dk

ProKlip Haveservice

Brombærvej 7, 8840 Rødkærsbro

CVR-nummer: 36568801

Se vores cookiepolitik

ProKlip Haveservice

Hos ProKlip Haveservice har vi 15 års erfaring som grøn gartner, og vi udfører en lang række opgaver inden for havearbejde og havehjælp for private og erhverv.

Vi kan blandt andet hjælpe med alt fra små opgaver og vedligeholdelse af private haver til store parkprojekter og haveanlæg. Er du interesseret, så kontakt os gerne.

Vurderet 4,8 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på  facebook  Faceb​ook.