​Få kvalitetssikker haveservice og havepasning

​Er du på udkig efter professionel haveservice? Vi har gennem tiden løst mange opgaver for både private husejere og boligforeninger og for offentlige institutioner og virksomheder. Ved ProKlip holder vi til i Trige, men kører gerne ud til kunder i Risskov, Aarhus og omegn.

Har du svært ved at finde tid og overskud i hverdagen til havepasning? Så garanterer vi for en kvalitetssikker haveservice, hvor vi sender en kompetent havemand ud efter aftale. Vi garanterer i den forbindelse for en professionel service af have, uanset hvilket havearbejde det drejer sig om.

For os er høj faglighed og en professionel behandling nemlig alfa og omega i alt vores arbejde. Vi sørger altid for en effektiv pasning og pleje af alle former for grønne arealer til konkurrencedygtige priser. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at forhøre dig hos os, hvis du står og mangler vores hjælp og ekspertise.

Vi tilbyder havehjælp i form af:

Professionel havepasning og havearbejde

​Uanset om det drejer sig om nyplantning, beskæring af buske, græsslåning eller fejning, sørger vi til hver en tid for at tilbyde en professionel havepasning. Vi tilbyder både at lave faste aftaler samt enkeltstående opgaver, hvor vi kan rykke hurtigt ud. Vi klarer som sagt alle former for havearbejde.

Hvad koster havearbejde?

​Vores priser på havearbejde afhænger af, om det drejer sig om mindre krævende haveservice eller mere omfattende haveservice. Som bekendt findes der mange former for havepasning, og det er op til dig at vurdere, hvad der er mest behov for og hvad du gerne vil have lavet. Derfor kan vi først give en endelig pris, når vi har beregnet et tilbud til dig.

Som sagt kan du være sikker på, at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser uanset opgavens omfang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Hvis du har yderligere spørgsmål til vores priser eller har interesse i at lave en fast eller akut aftale, så hører vi meget gerne fra dig. Vi sørger for at give dig et uforpligtende tilbud og en billig pris uanset opgavens omfang.

Kontakt os på telefon 23 90 91 16, eller skriv en mail til mail@proklip.dk.

​Få et godt tilbud 

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning.

Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker atfå lavet!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvor arbejder vi:

​​ProKlip arbejder i Østjylland, nærmere betegnet i Trige, hvor vi gerne kører 

+ 50 km ud til vores kunder.