​Få kvalitetssikker haveservice og havepasning

​Er det tide at forberede din have på vinteren? Overvejer du at sælge dit hus? Eller er haven simpelthen bare blevet for stor at håndtere? Vi har gennem tiden løst mange haveservice-opgaver for både private husejere og boligforeninger og for offentlige institutioner og virksomheder. Ved ProKlip holder vi til i Rødkærsbro, men kører gerne ud til kunder i Hinnerup, Aarhus, Højbjerg og omegn.

Har du svært ved at finde tid og overskud i hverdagen til havepasning? Så garanterer vi for en kvalitetssikker haveservice, hvor vi sender en kompetent havemand ud efter aftale. Vi garanterer i den forbindelse for en professionel service af have, uanset hvilket havearbejde det drejer sig om.

For os er høj faglighed og en professionel behandling nemlig alfa og omega i alt vores arbejde. Vi sørger altid for en effektiv pasning og pleje af alle former for grønne arealer til konkurrencedygtige priser. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at forhøre dig hos os, hvis du står og mangler vores hjælp og ekspertise.

Vi tilbyder havehjælp i form af:

Professionel havepasning og havearbejde

​Uanset om det drejer sig om nyplantning, beskæring af buske, græsslåning eller fejning, sørger vi til hver en tid for at tilbyde en professionel havepasning. Vi tilbyder både at lave faste aftaler samt enkeltstående opgaver, hvor vi kan rykke hurtigt ud. Vi klarer som sagt alle former for havearbejde.

Hvad koster havearbejde?

​Vores priser på havearbejde afhænger af, om det drejer sig om mindre krævende haveservice eller mere omfattende haveservice. Som bekendt findes der mange former for havepasning, og det er op til dig at vurdere, hvad der er mest behov for og hvad du gerne vil have lavet. Derfor kan vi først give en endelig pris, når vi har beregnet et tilbud til dig.

Som sagt kan du være sikker på, at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser uanset opgavens omfang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Hvis du har yderligere spørgsmål til vores priser eller har interesse i at lave en fast eller akut aftale, så hører vi meget gerne fra dig. Vi sørger for at give dig et uforpligtende tilbud og en billig pris uanset opgavens omfang.

Kontakt os på telefon 23 90 91 16, eller skriv en mail til mail@proklip.dk.

Søger du en kvalificeret havemand til din have- eller anlægsopgave?

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning. Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker at få lavet!

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel havemand varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os gerne

Søger du en erfaren anlægsgartner?

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden. Kontakt os for et godt tilbud!

Ring: +45 2390 9116

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@proklip.dk

ProKlip Haveservice

Brombærvej 7, 8840 Rødkærsbro

CVR-nummer: 36568801

Se vores cookiepolitik

ProKlip Haveservice

Hos ProKlip Haveservice har vi 15 års erfaring som grøn gartner, og vi udfører en lang række opgaver inden for havearbejde og havehjælp for private og erhverv.

Vi kan blandt andet hjælpe med alt fra små opgaver og vedligeholdelse af private haver til store parkprojekter og haveanlæg. Er du interesseret, så kontakt os gerne.

Vurderet 4,8 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på  facebook  Faceb​ook.