Sikker og professionel træfældning og fjernelse af stormaffald

Vi fjerner træer og stormaffald hurtigt og effektivt i Aarhus og omegn

Har du et eller flere træer, som du gerne vil have fjernet? Eller er der væltet træer i forbindelse med en storm, og skal du derfor bruge hjælpe til at fjerne disse? Så hjælper vi ved ProKlip dig gerne. Vi tilbyder nemlig sikker og professionel træfældning, mens vi også gerne kører ud og fjerner stormaffald i form af væltede træer og lignende.

Hvis du har brug for hjælp til fældning af træer eller skal have fjernet stormaffald et sted i Aarhus omegn, eksempelvis Hinnerup eller Højbjerg, så kommer vi gerne ud og klarer det for dig. Her arbejder vi for både private husejere og erhvervskunder, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Kompetent træfældning med flotte resultater

Har du et vildtvoksende træ derhjemme eller ved din erhvervsejendom, som skygger for solen eller står i vejen for et byggeprojekt? Uanset om du ønsker at få træet skæret op til brænde, have beskåret grenene eller helt have fjernet træet, så kan vi varetage opgaven for dig. Det gør sig også gældende, hvis træet er væltet i forbindelse med en storm, og du skal have skåret det op og fjernet sammen med andet stormaffald.

Hvis du har oplevet skader fra stormfald, eller hvis du ønsker hjælp til træfældning, forstår vi vigtigheden af ​​omgående respons og korrekt håndtering. Vi er trænet i de nyeste teknikker og bruger udstyr af højeste kvalitet. Derfor kan vi også tilbyde at fræse stubbene væk efter vores arbejde med træfældning, hvis du ønsker dette.

Uanset om vi skal fælde et eller flere træer, eller du ønsker at få fjernet stormaffald, så sørger vi for at rydde pænt op efterfølgende, så du får et flot og fuldendt resultat.

Kontakt os for at få fældet et træ eller fjernet stormaffald

Søger du en pålidelig partner indenfor træfældning eller til at fjerne stormaffald? Så kontakt os gerne i dag og få et tilbud på opgaven.

Søger du en kvalificeret havemand til din have- eller anlægsopgave?

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning. Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker at få lavet!

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel havemand varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os gerne

Søger du en erfaren anlægsgartner?

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden. Kontakt os for et godt tilbud!

Ring: +45 2390 9116

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@proklip.dk

ProKlip Haveservice

Brombærvej 7, 8840 Rødkærsbro

CVR-nummer: 36568801

Se vores cookiepolitik

ProKlip Haveservice

Hos ProKlip Haveservice har vi 15 års erfaring som grøn gartner, og vi udfører en lang række opgaver inden for havearbejde og havehjælp for private og erhverv.

Vi kan blandt andet hjælpe med alt fra små opgaver og vedligeholdelse af private haver til store parkprojekter og haveanlæg. Er du interesseret, så kontakt os gerne.

Vurderet 4,8 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på  facebook  Faceb​ook.