Plantning af hæk i hele Aarhus og omegn

Vi bytter din gamle hæk ud med en ny og flot erstatning

Har du en gammel hæk, der er begyndt at se trist ud, og ønsker du derfor at få den fjernet og erstattet med en ny og flot hæk? Eller har du et område i din have eller ude foran din virksomhed, hvor du ønsker at få plantet en hæk? Så kommer vi gerne og hjælper dig. Hos ProKlip tilbyder vi nemlig plantning af hæk, uanset om du ønsker en helt ny hæk eller vil have erstattet den gamle.

Uanset hvor i Aarhus omegn du vil have hjælp til hækplantning, så kan vi komme ud og gøre det for dig. Vi har blandt andet hjulpet tilfredse kunder med at plante nye hække i Højbjerg og Hinnerup, og vi kommer derfor også gerne forbi dig.

Professionel plantning af hæk ud fra dine behov

Når det kommer til hækplantning, kan du med fordel opsøge hjælp fra en ekspert. En professionel anlægsgartner har nemlig den nødvendige viden og erfaring til at sikre, at din hæk vokser sundt og stærkt – og netop i den forbindelse hjælper vi dig gerne. Som erfarne havemænd har vi nemlig en stor ekspertise og erfaring, så vi kan plante en ny hæk, der passer perfekt til dine behov.

Vi kan tilbyde plantning af hæk i mange forskellige størrelse og typer, alt afhængigt af dine ønsker. Står der allerede en hæk, som du vil have fjernet, så der er plads til en ny? Så klarer vi gerne hele opgaven for dig, hvor vi først fjerner den gamle hæk, hvorefter vi kan plante den nye.

Ring eller skriv til os for at høre mere

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med plantning af hæk, eller har du en specifik opgave, du gerne vil have en pris på at få klaret? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi besvarer alle dine spørgsmål og udformer dig gerne en pris på forhånd, så vi kan komme godt i gang med arbejdet.

Vi hjælper også gerne med hækklipning, når din hæk har vokset sig for stor og fyldig.

Søger du en kvalificeret havemand til din have- eller anlægsopgave?

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning. Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker at få lavet!

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel havemand varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os gerne

Søger du en erfaren anlægsgartner?

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden. Kontakt os for et godt tilbud!

Ring: +45 2390 9116

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@proklip.dk

ProKlip Haveservice

Brombærvej 7, 8840 Rødkærsbro

CVR-nummer: 36568801

Se vores cookiepolitik

ProKlip Haveservice

Hos ProKlip Haveservice har vi 15 års erfaring som grøn gartner, og vi udfører en lang række opgaver inden for havearbejde og havehjælp for private og erhverv.

Vi kan blandt andet hjælpe med alt fra små opgaver og vedligeholdelse af private haver til store parkprojekter og haveanlæg. Er du interesseret, så kontakt os gerne.

Vurderet 4,8 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på  facebook  Faceb​ook.