​Hjælp til hækkeklipning udført af specialister

Har du brug for professionel hjælp til hækkeklipning? Hos ProKlip tilbyder vi professionel klipning af hæk udført af vores dygtige gartnere. Vi hjælper alle slags kunder i og omkring Trige, Aarhus og Risskov.

Vi kan bl.a. tilbyde klipning af hæk i private haver samt ved virksomheders grønne områder og udearealer. Hvis du mangler hjælp til klipning eller beskæring af hæk, bør du med andre ord aldrig tøve med at kontakte os. Vi kan også hjælpe med beskæring af buske og beskæring af træer.

Vi har det rette udstyr til klipning af hæk

Vi har det rigtige udstyr til at udføre klipning af enhver type af hæk. Vores hækklippere er udstyrede med teleskopstænger, hvilket betyder, at vi kan nå selv meget høje hække og buske fra jorden.

Det er meget vigtigt for os altid at udføre klipning af hæk i høj kvalitet, og du kan derfor være sikker på at få et flot resultat, når du lader os stå for at løse opgaven. Vi sørger selvfølgelig altid for at rydde op efter os, så du ikke behøver at røre en finger i forbindelse med klip af hæk, medmindre andet er aftalt.

Hvad koster hækkeklipning?

​Vores priser på hækkeklipning afhænger bl.a. af, hvor mange meter hæk der skal klippes, og om der er nogle særlige forhold, der gør sig gældende. Derudover afhænger den endelige pris også af, om du ønsker en fast aftale på klipning af hæk, eller om du bare har brug for hjælp til hækkeklipning en enkelt gang.

Uanset hvad opgaven består i, kan du altid være sikker på at få en så billig pris som muligt, når du samarbejder med os.

Vi overholder desuden altid alle vores aftaler og udfører opgaven i overensstemmelse med dine ønsker.

Få et tilbud eller reserver tid online på beskæring af hæk

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på hjælp til hækkeklipning eller beskæring af hæk eller buske.

Vi kan kontaktes på telefon 23 90 91 16 eller på e-mail mail@proklip.dk for yderligere information. Du kan også reservere tid til klipning af hæk online.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Få et godt tilbud 

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning.

Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker atfå lavet!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvor arbejder vi:

​​ProKlip arbejder i Østjylland, nærmere betegnet i Trige, hvor vi gerne kører 

+ 50 km ud til vores kunder.