Stubfræsning og rodfræsning i Aarhus omegn

Vi hjælper dig med at fjerne træstubbe og rødder

Har du stubbe fra træer stående i din have eller på et offentligt sted, som du gerne vil have fjernet? Eller har du et område, hvor trærødder har spredt sig under jorden, og skal du have hjælp til at fræse disse? Så kommer vi gerne forbi og klarer opgaven nemt og hurtigt med vores store og kraftige stubfræser.

Hos ProKlip tager vi nemlig professionelt hånd om alle opgaver med stubfræsning og rodfræsning for både private, erhvervskunder og det offentlige. Uanset om du skal have fjernet en enkelt træstub, flere forskellige stubbe eller et omfattende område med trærødder, så løser vi opgaven kompetent og effektivt. Vi kører ud til kunder i og omkring hele Aarhus, herunder Hinnerup og Højbjerg. Skal vi også komme forbi dig?

Stubfræsning og rodfræsning med respekt for omgivelserne

For at vi kan komme ind og klare en opgave med stubfræsning eller rodfræsning, skal vi bruge en åbning på mindst 88 cm for at kunne komme ind med vores stubfræser. Denne er topmoderne og utroligt effektiv, uanset om den skal bruge til fjernelse af træstubbe eller fjernelse af trærødder.

I vores arbejde med fræsning af stubbe og rødder sørger vi altid for at respektere de omkringliggende omgivelser. Vi dækker derfor naturligvis pænt af med net, og hvis du ønsker det, kan vi også lægge køreplader ud for at skåne græsplænen. Og så rydder vi selvfølgelig også grundigt op bagefter, så du med det samme kan nyde godt af det endelige resultat.

Kontakt os og få en pris på opgaven

Kunne du tænke dig at få et tilbud på en specifik opgave med stubfræsning eller rodfræsning? Så kan du altid kontakte os og fortælle os om, hvad vi skal hjælpe dig med. Når vi kender til opgavens omfang, kan vi komme med et overslag på en pris til dig.

Søger du en kvalificeret havemand til din have- eller anlægsopgave?

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning. Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker at få lavet!

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel havemand varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os gerne

Søger du en erfaren anlægsgartner?

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden. Kontakt os for et godt tilbud!

Ring: +45 2390 9116

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@proklip.dk

ProKlip Haveservice

Brombærvej 7, 8840 Rødkærsbro

CVR-nummer: 36568801

Se vores cookiepolitik

ProKlip Haveservice

Hos ProKlip Haveservice har vi 15 års erfaring som grøn gartner, og vi udfører en lang række opgaver inden for havearbejde og havehjælp for private og erhverv.

Vi kan blandt andet hjælpe med alt fra små opgaver og vedligeholdelse af private haver til store parkprojekter og haveanlæg. Er du interesseret, så kontakt os gerne.

Vurderet 4,8 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på  facebook  Faceb​ook.