Professionel græsslåning efter dine ønsker og behov​

​Har du svært ved at finde tid og overskud til græsslåning? Så er du landet det helt rette sted. ProKlip er en grøn gartner, og er behjælpelig med at få slået græs for både private og erhverv. Vores virksomhed er lokaliseret i Trige, hvorfra vi kører ud til kunder i Risskov, Aarhus og omegn.

For mange kan det tit og ofte være lidt af et projekt at finde tid til at gå i haven og pleje græsset, buskene, bedene og meget mere. Derfor står vi klar til at hjælpe dig, der stadig ønsker en flot og velholdt græsplæne, der både er klippet og slået professionelt.

Hvis du har interesse i at komme i gang med projektet, skal du derfor ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring på området og har med tiden sørget for meget græsslåning og ikke mindst græsklipning.

Vi tilbyder:

  • Professional slåning af græs
  • Græsklipning
  • De bedste maskiner på markedet

Græsklipning og græsslåning i høj kvalitet

​Hvis du, ligesom mange andre, ønsker en have, der altid fremstår attraktiv og velplejet, så er det uden tvivl os, du skal hive fat i. En slåning af græsplæne bliver altid foretaget i høj kvalitet ved ProKlip Haveservice.

Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige priser til dig, der ønsker en billig pris. Når vi først har vurderet opgavens omfang og beregnet en pris, vil du modtage et uforpligtende tilbud. Du kan vælge imellem faste eller enkeltstående aftaler – vi tilbyder desuden at rykke hurtigt ud.

Kan du forestille dig følelsen af ikke selv at skulle røre en finger, men alligevel få den græsplæne, du længe har drømt om? Vi står klar til at sørge for både græsklipning og græsslåning, i det øjeblik du kontakter os.

Få græsplænen til at shine som aldrig før

​Hvis du har interesse i at flere informationer om priser, vores arbejde eller blot ønsker at lave en aftale, hører vi meget gerne fra dig. Vi garanterer for, at vi får din græsplæne til at shine som aldrig før med vores hjælp.

Kontakt os på telefon 23 90 91 16, eller skriv en mail til mail@proklip.dk.

​Få et godt tilbud 

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning.

Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker atfå lavet!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvor arbejder vi:

​​ProKlip arbejder i Østjylland, nærmere betegnet i Trige, hvor vi gerne kører 

+ 50 km ud til vores kunder.