​Pleje og vedligeholdelse af grønne områder udføres for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp til vedligeholdelse af grønne områder? Så er du kommet til det rette sted. Hos ProKlip Haveservice har vi syv års erfaring inden for vedligeholdelse og pleje af grønne områder, som vi udfører for private såvel som erhverv i blandt andet Trige, Risskov, Aarhus og omegn. Vi kører gerne 50 kilometer fra Trige og ud til vores kunder.

Pleje af grønne områder i høj kvalitet

Vi går rigtigt meget op i kvaliteten af vores arbejde, og du er derfor garanteret et færdigt resultat, der er, som du har ønsket det. Derudover er vi yderst effektive, hvilket sikrer dig en god pris på vedligeholdelse af grønne arealer. Dette er dog vel og mærke uden, at vi går på kompromis med den høje kvalitet.

Vi rydder altid ordentligt op efter os selv​

Samtidig sørger vi altid for at rydde ordentligt op efter os, så du ikke selv skal gøre noget i forbindelse med vores arbejde.

Når vi er færdige med opgaven omkring vedligeholdelse og pleje af grønne områder, kan du derfor være sikker på, at resultatet er, som det skal være, og at du ikke skal stå for oprydningen.


Få et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af grønne områder

​Er du interesseret i at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på pleje og vedligeholdelse af grønne områder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 23 90 91 16, eller du kan skrive til vores e-mail mail@proklip.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Søger du en kvalificeret havemand til din have- eller anlægsopgave?

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning. Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker at få lavet!

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel havemand varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os gerne

Søger du en erfaren anlægsgartner?

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden. Kontakt os for et godt tilbud!

Ring: +45 2390 9116

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@proklip.dk

ProKlip Haveservice

Brombærvej 7, 8840 Rødkærsbro

CVR-nummer: 36568801

Se vores cookiepolitik

ProKlip Haveservice

Hos ProKlip Haveservice har vi 15 års erfaring som grøn gartner, og vi udfører en lang række opgaver inden for havearbejde og havehjælp for private og erhverv.

Vi kan blandt andet hjælpe med alt fra små opgaver og vedligeholdelse af private haver til store parkprojekter og haveanlæg. Er du interesseret, så kontakt os gerne.

Vurderet 4,8 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på  facebook  Faceb​ook.