Anlæg af haver og parker udføres med stor erfaring

Drømmer du om at få etableret en ny have, som lever op til dine ønsker og behov? Så lad os hjælpe dig.

Hos ProKlip Haveservice løser vi pleje- og anlægsopgaver i alle typer haver og parker. Det gælder alt fra den lille forhave på villavejen til den store grund omkring sommerhuset. Vi tilbyder anlæg af haver for private og erhverv i blandt andet Trige, Aarhus og Risskov, men vi kører gerne 50 km for at komme ud til vores kunder.

Vi er med hele vejen

Uanset hvor haven ligger, skal den være en fryd for øjet. Den skal være et fristed, hvor du kan koble af, finde ro og få ny energi. Vi tilbyder professionel rådgivning om pleje af det eksisterende og planlægning af havens fremtidige indhold.

Vi står til rådighed helt fra den første skitse, der fører snoede stier rundt i havens rum, som de opstår mellem hække, hegn og beplantninger.

Med vores mangeårige erfaring inden for haver og anlæg er vi garant for et helstøbt og smukt arkitektonisk haveanlæg.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med anlæg af haver

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde med anlæg af haver, eller hvis du ønsker en pris på dit konkrete haveanlæg.

Ring på telefon 23 90 91 16 for en samtale om dine ønsker og behov eller for at bestille et uforpligtende konsulentbesøg. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden. Har du nogle spørgsmål omkring priser eller lignende, kan du også skrive til vores e-mail mail@proklip.dk. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt.

​Få et godt tilbud 

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning.

Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker atfå lavet!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvor arbejder vi:

​​ProKlip arbejder i Østjylland, nærmere betegnet i Trige, hvor vi gerne kører 

+ 50 km ud til vores kunder.