​Haverenovering og klargøring af haven til hussalg

​Skal huset sælges, og har du ikke tid, lyst eller overskud til at passe haven, så den hele tiden fremstår indbydende for potentielle købere? Eller er du allerede fraflyttet huset? Så kan vi hos Proklip Haveservice hjælpe dig. 

Vi tilbyder haverenovering og salgsklargøring af haven i forbindelse med et hussalg i Trige, Risskov, Aarhus og andre omkringliggende områder.

At passe og pleje haven, så den hele tiden fremstår pæn og indbydende, kan være en stor opgave. Ikke desto mindre kan det være af afgørende betydning, hvis du gerne vil sælge dit hus, eller hvis du som ejendomsmægler skal sælge et hus for en kunde. 

Med vores hjælp kan du være sikker på, at haven ikke afskrækker potentielle købere, men at den tværtimod fremstår både indbydende og velplejet.

Salgsklargøring af have

Haven er både det første og det sidste, som potentielle købere ser, når de er ude at kigge på hus. Derfor er det også haven, der er med til at danne førstehåndsindtrykket af boligen, og det er det sidste, man husker fra fremvisningen.

Hos Proklip Haveservice tilbyder vi en grundig allround-gennemgang af haven og andre udendørsarealer, når huset skal sælges. Vi hjælper med at sikre, at haven er på plads og bliver en medspiller frem for en modspiller.​

​Salgsklargøring af hus

Ud over haverenovering hjælper vi dig også med at gennemgå, hvad der ellers kan betale sig at bruge penge på i forbindelse med klargøring af hus til salg, således at huset bliver mere indbydende og lettere at sælge. Vi har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, som vi efterfølgende kan sætte dig i kontakt med.

Kontakt os og bestil professionel haverenovering eller hør mere

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde med haverenovering og klargøring af både hus og have i forbindelse med et hussalg, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på vores arbejde.

Du skal bare ringe til os på telefon 23 90 91 16 eller skrive til vores e-mail mail@proklip.dk.

​Få et godt tilbud 

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning.

Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker atfå lavet!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvor arbejder vi:

​​ProKlip arbejder i Østjylland, nærmere betegnet i Trige, hvor vi gerne kører 

+ 50 km ud til vores kunder.