Fjernelse af mos i græsplænen og bekæmpelse af ukrudt

Trænger der til at blive fjernet mos eller ukrudt i din græsplæne? Så kommer vi gerne og gør arbejdet for dig. Hos ProKlip har vores gartnere stor erfaring med fjernelse af mos i græsplænen og bekæmpelse af ukrudt, og vi hjælper også gerne dig. Vi servicerer primært kunder fra Trige, Aarhus, Risskov og omegn.

Vi er et professionelt firma med brede kompetencer inden for haveservice. Derfor kan vi bl.a. tilbyde effektiv mosbekæmpelse hos både private kunder og erhvervskunder.

Vi fjerner effektivt mos fra din græsplæne ved hjælp af en vertikalskærer. Dette sikrer, at græsset ikke bliver skadet, men giver det i stedet nogle af de bedste betingelser og gør, at det bedre kan bevæge sig.

​​

Hvornår skal man fjerne mos i græsplænen?

Vi kan fjerne mos i græsplænen nærmest hele året, men det er nemmest at fjerne det i marts eller april. Her er græsset så småt begyndt at vokse, og mospuderne er gule og løstsiddende.

Derfor er fjernelse af mos nemmest på dette tidspunkt. Når du har fjernet mos, er det vigtigste, at der efterfølgende kommer godt gang i græssets vækst. 

Vi tilbyder bekæmpelse af ukrudt og mos hos alle slags kunder, hvilket betyder, at vi kan klare både store og små opgaver. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du er træt af, at din græsplæne er fyldt med mos eller ukrudt. Vi fjerner effektivt mos fra plænen til en fordelagtig pris.

Kontakt os for at høre nærmere om fjernelse af ukrudt og mos

Skal vi komme og fjerne mos i græsplænen hos dig? Eller har du brug for bekæmpelse af ukrudt i græsplænen? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om priser og muligheder. Vi står klar til at løse din opgave professionelt.

Vi kan kontaktes på telefon 23 90 91 16 eller på e-mail mail@proklip.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt og laver en god aftale med dig.

​Få et godt tilbud 

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning.

Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker atfå lavet!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvor arbejder vi:

​​ProKlip arbejder i Østjylland, nærmere betegnet i Trige, hvor vi gerne kører 

+ 50 km ud til vores kunder.