Beskæring af træer, frugttræer og buske udført af kompetent firma​

Vi varetager alle former for beskæringsopgaver i Aarhus og omegn

Har du nogensinde beskåret dine frugttræer? Hvis ikke, så er det sandsynligvis på tide, at du får det gjort. Hos ProKlip tilbyder vi hjælp til beskæring af frugttræer og andre træer samt buske, så de er sikret de bedst mulige vilkår. Vi servicerer private kunder og erhvervskunder i Aarhus omegn, herunder Hinnerup, Højbjerg og andre omkringliggende områder.

Vi er et professionelt havefirma med mange års erfaring inden for bl.a. beskæring af træer. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os. Så er du nemlig sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt. Den rette træbeskæring er med til at sikre, at dine træer får de bedst mulige vilkår for at vokse, hvilket kan komme dig til gode.

Vi tilbyder beskæring af frugttræer og meget andet til gode priser

Uanset om du har et æbletræ, pæretræ eller en tredje type, som du ønsker skal beskæres, så står vi klar til at hjælpe. Vi kan desuden også hjælpe til med beskæring af buske og andre planter.

Vi har både de rette kompetencer og de rigtige maskiner, hvilket gør, at vi kan varetage både små og store opgaver med beskæring af træer. Vi kan desuden tilbyde forskellige former for træpleje samt topkapning af træer.

​Når vi foretager beskæring af frugttræer eller andet hos dig, kan du være sikker på, at arbejdet er veludført. Det betyder også, at vi rydder pænt op efter vores os selv, inden vi forlader opgaven. Derudover garanterer vi dig en så billig pris som muligt, ligegyldigt hvilken opgave vi skal løse. Vi kommer til den aftalte tid, og vi løser opgaven effektivt lige efter dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre nærmere om vores beskæring af træer

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad vi kan tilbyde inden for beskæring af træer, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for et godt tilbud. Vi kommer gerne og løser opgaven for dig.

Du kan kontakte os på telefon 23 90 91 16 eller på e-mail mail@proklip.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. 

Søger du en kvalificeret havemand til din have- eller anlægsopgave?

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning. Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker at få lavet!

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionel havemand varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os gerne

Søger du en erfaren anlægsgartner?

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden. Kontakt os for et godt tilbud!

Ring: +45 2390 9116

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

mail@proklip.dk

ProKlip Haveservice

Brombærvej 7, 8840 Rødkærsbro

CVR-nummer: 36568801

Se vores cookiepolitik

ProKlip Haveservice

Hos ProKlip Haveservice har vi 15 års erfaring som grøn gartner, og vi udfører en lang række opgaver inden for havearbejde og havehjælp for private og erhverv.

Vi kan blandt andet hjælpe med alt fra små opgaver og vedligeholdelse af private haver til store parkprojekter og haveanlæg. Er du interesseret, så kontakt os gerne.

Vurderet 4,8 ud af 5 baseret på 231 bedømmelser på  facebook  Faceb​ook.