Beskæring af frugttræer udført af kompetent firma​

Har du nogensinde beskåret dine frugttræer? Hvis ikke, så er det sandsynligvis på tide, at du får det gjort. Hos ProKlip tilbyder vi hjælp til beskæring af frugttræer og andre træer, så de er sikret de bedst mulige vilkår. Vi servicerer private kunder og erhvervskunder fra Trige, Aarhus, Risskov og omegn.

Vi er et professionelt havefirma med mange års erfaring inden for bl.a. beskæring af træer. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os, så er du nemlig sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt. Den rette træbeskæring er med til at sikre, at dine træer får de bedst mulige vilkår for at vokse, hvilket kan komme dig til gode.

Vi tilbyder beskæring af frugttræer til gode priser

Uanset om du har et æbletræ, pæretræ eller en tredje type, som du ønsker skal beskæres, så står vi klar til at hjælpe.

Vi har både de rette kompetencer og de rigtige maskiner, hvilket gør, at vi kan varetage både små og store opgaver. Vi kan desuden tilbyde forskellige former for træpleje.​

​Når vi foretager beskæring af frugttræer eller andet hos dig, kan du være sikker på, at arbejdet er veludført. Derudover garanterer vi dig en så billig pris som muligt, ligegyldigt hvilken opgave vi skal løse. Vi kommer til den aftalte tid, og vi løser opgaven effektivt lige efter dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad vi kan tilbyde inden for beskæring af frugttræer, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for et godt tilbud. Vi kommer gerne og løser opgaven for dig.

Du kan kontakte os på telefon 23 90 91 16 eller på e-mail mail@proklip.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. 

​Få et godt tilbud 

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning.

Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker atfå lavet!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvor arbejder vi:

​​ProKlip arbejder i Østjylland, nærmere betegnet i Trige, hvor vi gerne kører 

+ 50 km ud til vores kunder.